Vores produkter er designet og bygget til de rejser, der ligger foran os.

Om AY Studios

AY STUDIOS

AY Studios er en hyldest til den moderne opfinder af solbrillerne; James Ayschough (1720-1759). En sand pioner i sin tid. Han eksperimenterede med alle slags glas for at forbedre, hvordan mennesker kan se i forskellige lysforhold. I modsætning til andre, turde han at gå ned ad en utraditionel vej og var konsekvent i sin tro på at briller ikke kun ville forbedre vores syn, men også kunne indebære farver. Det er derfor ikke kun hans arv, der har inspireret vores solbrillekollektion, det er lige så meget hans stålfaste og utidige væsen.

FOLLOW THE SUN

AY Studios® blev grundlagt i 2019 som et kreativt rum beregnet til at udforske ansvarlige måder at bringe tidløse og alligevel dristige designs til live. Vores produkter er designet og bygget til de rejser, der ligger foran os. Vi fejrer alle, der vælger at gå ned ad deres vej og tage de mindre befærdede veje. Følg solen.

Vi bygger vores virksomhed på et fundament af fire søjler for at sikre os et gennemført design.

1. TIDSLØST DESIGN
Vi er ikke tilhængere af den hurtige modeindustri, hvor tankeløshed og et miljøskadeligt forbrug, dominerer branchen. Hos AY Studios er vi dedikeret til at producere produkter med en lang levetid, og designs der kan værdsættes i flere generationer.

2. KVALITET
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores materialer, designs af brillerne eller i vores produktion af AY Studio’s solbriller. Følelsen af god kvalitet gør et smukt design til noget, du kan elske i mange år.

3. DER SKAL VÆRE EN HISTORIE AT FORTÆLLE
Hvert AY studios produkt er lavet for at formidle en mening eller fortælle en meningsfuld historie, der går ud over det fysiske produkt. Produktet skal stille et spørgsmål eller besvare et, hvorved det tilføjer værdi til AY Studios universet.

4. ANSVARLIGHED
Vi undersøger hele tiden mulighederne for at træffe de bedste beslutninger for vores planet og dens beboere. Vi prøver at beskytte planeten ved at støtte projekter, vi tror på. Er vi perfekte? Nej, ikke engang tæt på. Men vi arbejder hen mod at have et positivt aftryk på jorden.

Bagom
virksomheden

GRUNDLÆGGERNE

AY Studios blev grundlagt af Daniel Uggerhøj og Torben Holt — to danskere, der tror på, at det er muligt at inspirere til positiv forandring i modeindustrien uden at gå på kompromis med stil eller kvalitet. De er omgivet af et stærkt hold af medgrundlæggere, alle kreative kræfter, der hjælper med at realisere visionen for AY Studios.

REJSEN

På trods af at være nordisk i ånd og tilgang startede AY Studios-rejsen i New Zealand og Australien i 2019. Kort efter valgte Torben Holt en anden vej og vendte tilbage til Danmark. Hovedkontoret er nu i Aarhus, Danmark, og er repræsenteret i 17 lande af mere end 250 detailbutikker.

Founder, Torben Holt