Vælg din vej og følg solen.

Follow the sun

FØLG SOLEN / FOLLOW THE SUN

AY Studios blev grundlagt i 2019 som et kreativt rum beregnet til at udforske ansvarlige måder at give tidløse, men dristige designs liv. Nu er vores kollektion af plantebaserede solbriller og ansvarlige tasker et bevis på fri tænkning og de rejser, der ligger foran os. Vi fejrer alle, der vælger at gå deres egen vej og tage de mindre rejste veje. Vi besidder alle evnen til at søge. Følg solen / Follow the sun.

DE KOMMENDE REJSER

Det ligger i vores DNA at inspirere alle til at følge deres egen vej — fordi vi ser verden omkring os ændre sig med en enorm hastighed. Konventionelle adfærdsmønstre og almindelige opfattelser bliver udfordret og ændret til det bedre, uanset om vi taler om køn, stil, arbejde, fritid eller bare generelle livsanskuelser. Derfor er alle vores produkter skabt til udforskning og designet til at holde — uanset din vej.

Din rejse formes af de valg, du træffer, de steder du besøger, og hvor livet tilfældigt fører dig hen.

Diversitet, nysgerrighed og unikke historier udgør en stor del af, hvad vi gør. AY Studios samarbejder med mange forskellige mennesker for at fortælle deres historie.

Leonor og Diego fra Buenos Aires i Argentina har valgt et liv uden børn. Kent Stennard bor nær kysten af Melbourne i Australien og mener, at bymennesker er fyldt med ulykke, fordi de er afkoblet naturen. Hvad er din historie?

Fortæl din
egen historie

#FOLLOWTHESUN

På Instagram bruger vi hashtags som #FOLLOWTHESUN, #JAMESAY og #AYSTUDIOS. Brug disse til at fortælle din historie gennem dit eget objektiv — og hjælp os med at inspirere andre til at følge solen.

AMBASSADØRER

Hvis du synes, din profil og livsvej passer til AY Studios' mission, så tøv ikke med at kontakte os for et samarbejde. Skriv til os på hi@aystudios.com for at høre mere om vores ambassadørnetværk.