AY Studios X EYDA

Suit up, sunshine. Sommeren er kommet.

I samarbejde med EYDA kan vi nu præsentere sommerens
ultimative must-have solbriller. Brillen kommer i et meget begrænset
antal, så du kan skille dig ud til sæsonens festivaller
og sportsbegivenheder.

Fremstillet af letvægtsmateriale med silikonedetaljer på næsepuderne for både greb og komfort, har disse solbriller også spejlende, polariserede linser, der tilbyder fuld UVA + UVB 400 beskyttelse.

Solbrillerne vil blive produceret i et begrænset antal på 300 stykker og vil kun være tilgængelige på eyda.dk og aystudios.com. Kun 130 stykker vil blive solgt online.

AY Studios X EYDA
Håndlavet TR90 stel
Neon Orange, CE-mærket

100% UVA+UVB beskyttelse
Skridsikre gummibelagte ørepuder

U-formet næsepude som gør det let at skifte linse
Forstærket linse mod ridser

AY Studios og EYDA har indgået et spændende samarbejde for at skabe et unikt par solbriller, der kombinerer styrkerne og æstetikken fra begge brands. Disse solbriller er ikke blot en fashion accessory, men en fusion af design og høj funktionalitet. AY Studios er kendt for deres kvalitetsmaterialer og minimalistiske stil, mens EYDA bringer deres ekspertise inden for sport og ydeevne til projektet.

For at fejre samarbejdet vil AY Studios og EYDA afholde en stor fest i Aarhus C fredag den 7. juni 2024 fra kl. 11.00 - 15.00 som optakt til festivalen, Northside.

Solbrillerne kommer i et begrænset antal på 300 stykker. Der er også en lavet en collab T-shirt, som en del af samarbejdet. Prisen for solbrillerne er 799 DKK.

Solbrillerne vil blive tilgængelige online fra lørdag den 8/6 kl. 9.00 på aystudios.com og eyda.dk.

Torben Holt, grundlægger af AY Studios, siger om samarbejdet: "Jeg er begejstret for vores samarbejde med EYDA, da vi deler fælles værdier og har samme tilgang til det gode liv. Vi tillader os at lave en sportsolbrille med et fashion-twist, som jeg tror vil falde i god smag hos vores fælles kunder."

Kent is wearing