1. Gratis levering

Vi bruger Postnord som kurer til at sende din pakke, hvor du har ​​følgende leveringsmuligheder:

4.1. levering til din arbejdsadresse.
4.2. afhentes i en pakkebutik i nærheden af ​​dig.
4.3. levering til en privat adresse.

Bemærk, at hvis du tillader det at blive placeret et sted, fraskriver AY Studios ApS sig ethvert ansvar med hensyn til et muligt tab eller skade.
hvis du ikke udfyldte noten om, hvor du skal efterlade den, og du ikke er hjemme på ankomsttidspunktet, vil den blive efterladt i en pakkeforretning eller et depot i nærheden af ​​dig.

Alle ordrer afsendes inden for 48 timer på arbejdsdage med Postnord. Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage i hele Danmark.

Når du har modtaget pakken, skal du inspicere varerne. Hvis pakken og / eller indholdet er beskadiget, bedes du straks kontakte os

 

2. Gratis retur

For at returnere en vare skal du informere os inden for 14 dage efter, at du har modtaget dit produkt. Her vil vi sende dig en forudbetalt returlabel, som du kan bruge. Kontakt os via mail på hi@aystudios.com for at give os besked om en tilbagevenden. Pengene refunderes til det kort, der blev brugt ved bestilling. Desværre kan vi ikke bytte til en anden stil eller farve.
Afslag på at modtage en pakke ved ankomsten er ikke kvalificeret som en retmæssig tilbagevenden, og vi forbeholder os retten til at opkræve et beløb til dækning af eventuelle yderligere omkostninger, vi måtte have i forbindelse med din tilbagetrækning. Vi skal modtage dit produkt senest 14 dage efter, at du har kontaktet os og anmoder om en tilbagetrækning. Hvis deadline dog er en helligdag, en lørdag eller en søndag, vil den nye dato være den følgende arbejdsdag. 

Returner din pakke til:

AY Studios ApS
Møllebovænget 2
7000 Fredericia
Danmark

Desværre er det ikke muligt hverken at returnere eller bytte dit produkt i fysiske butikker.

Bemærk, at det kan tage op til 1-2 uger for os at behandle din retur og tilbagebetale det beløb, der svarer til din ordre. Det afhænger af, hvilken kurer du bruger til returordren, og hvilket land du kommer fra. Husk at få sporingsnummeret fra posthuset.

Bemærk, at du er ansvarlig for ethvert fald i værdi, hvis du har testet eller brugt produktet på andre måder end dem, der normalt er tilladt i butikken. Når vi modtager produktet, vurderer vi tilstanden og refunderer det beløb, vi finder svarende til varens tilstand.