James Ay x Løvens Hule

Løvens hule

JAMES AY X LØVENS HULE

James Ay var at finde i Løvens hule med deres plantebaserede solbriller i 2022 Det endte med en investering på 300.000 DKK for 15% ved løven Christian Arnstedt. I studiet var at finde Daniel Uggerhøj og Torben Holt.

PLANTEBASERET SOLBRILLEUNIVERS

Enhver virksomhed arbejder med ansvarlighed på forskellige måder, men for os handler det om at træffe de rigtige beslutninger for vores planet og dens beboere. Vi er ikke perfekte, men vi arbejder hver dag for at komme tættere på.

Vi lancerer solbriller, der har en lang levetid – både i design, materialevalg og holdbarhed i forbrugerens hænder. James Ay-solbriller er derfor 100% plantebaserede og biologisk nedbrydelige.

James Ay landede en investering på 300.000 DKK for 15% i Løvens hule 2022 ved løven Christian Arnstedt.

FOLLOW THE SUN

Vores solbrillebrand er en hyldest til pioneren af sin tid – James Ayscough – som troede på, at alle lysforhold skaber forskellige stemninger og livssyn.

Det er netop det, der er essens af Follow the sun; Følelsen af solens stråler, der giver brændstof til vores liv og nærer kreativiteten i os.

INVESTERING

Det er fortællinger om, hvad der skaber et lykkeligt og rigt liv for forskellige mennesker, som vi hos James Ay er så fascineret af.

James Ay er derfor brandet, der jagter de utraditionelle historier, der er værd at fortælle.

Christian Arnstedt

INVESTERING

Christian Arnstedt og Blazar Capital valgte at investere 300.000 DKK i James Ay for 15%. James Ay producerer og sælger solbriller lavet af plantebaseret materiale. Læs mere på vores side om ansvarlighed, klik her.

CHRISTIAN ARNSTEDT

Christian Arnstedt er en fast del af Løvens hule panelet. Christain Arnstedt er til dagligt Direktør i Blazar Capital, der holder til på Amager I København. Han har stor kendskab til solbriller i forvejen, da han også er medejer af en anden solbrillevirksomhed.